Tänk vad man redan är beroende av att komma ut på nätet. Man kan uträtta så mycket på nätet nu för tiden. Betala räkningar, boka resor ha kontakt med läkaren och mycket, mycket mera. Sedan har man sina vänner att kommunisera med och det är viktigt.

I går kväll straxt efter halv elva (23.30) lade nätet av för mig. Bara så där plötsligt. Jag tänkte att det är nog tillfälligt och att det i morgon bitti skulle fungera igen. Men så var det inte.

Det är nu 3:e gången inom den närmaste tiden. Vis av första gången, då det var jag som ringde och felanmälde tog det en hel vecka att få det åtgärdat. Den andra gången ringde Gubben och det blev fixat dagen efter. Nu fick Gubben ringa igen och felanmäla. Han felanmälde det vid ca 12-tiden i dag och nu på kvällen när jag kollade var det fixat. Jättebra!

Varför tar man så lätt på oss kvinnor. Gubbarna har man mer respekt för. Man har gjort en ganska stor undersökning om detta fenomen och kommit fram till att man nonchalerar kvinnor mer än män. Så är det mycket i yrkeslivet också.

Undersökningen visar också att männen får bättre vård än kvinnor. Det är ju inte så länge sedan som läkarna ansåg att kvinnor var SVBK, Sveda-Värk-Bränn-Kärringar. Man får vara glad så länge man är frisk och kan stå emot. Min bästa vän brukar säga att man måste vara frisk för att vara sjuk..*fniss*. Det är ju inte klokt.

Nu har jag ju nät så kvällen var räddad.