igen.

I måndags em när jag startade min dator small det till och datorn var DÖD!

Usch, vad jag blir trött på allt krångel. Mitt Psp lade ju av för några dagar sedan. Det fixade sonen när han och halva hans familj och brodern var här på söndagen och åt fläskpannkaka. Men den glädjen varade inte länge. Trist!!!

Sonen jobbar sen kväll den här veckan men när han orkar och får tid ska han titta på den och se om det är något som går att fixas.

Jag hoppas att det går och inte blir för dyrbart att laga datorn.

Jag har inte era adresser i huvudet så jag kan komma till er. Därför skriver jag här och talar om vad som hänt.

Jag lånar väl Gubbens dator då, tänkte jag. Hahaha… inte ens hans mailadress fungerade och dessutom var datorn inte uppdaterad med varken det ena eller andra. Det gick inte att vänsterklicka med musen osv. Ja, då blir det att fixa till den också. Jag orkade bara inte göra det nu. Min Gubbe är inte det minsta intresserad av dator. Jo, internet kan han gå ut på. Han fixar också räkningarna genom den. Allt annat struntar han i.

Då tog jag fram min antika Laptop. Jösses, det var lika med den. Men i den fanns adressen till ledaren för en Psp-grupp jag är med i och kunde meddela henne.

Jag kommer att skriva här i bloggen hur det går.

Jag önskar er alla att ha det så bra!

Kramizzar