åkte Gubben med sin kusin och hennes Gubbe till båtmässan i Stockholm. Jag kunde inte följa med eftersom mina fötter värker mer än vanligt och har då svårare att gå. Alfons, Lillis och jag var hemma och rådde om varann… hihi

Aha, nu ska jag göra Nallen från en lektion jag har. Förberedde mig med kaffe och ett gott humör och virade en sjal om axlarna.

Öppnade Psp och öppnade tuten och tog upp bilderna i Psp. Skulle ändra till Pattern som var nallens päls, men se då, gick det inte. Fönstret med att programmet utfört en förbjuden åtgärd och måste avslutas kom upp. Jaha, det var bara att trycka Ctrl-Alt-Delete och avsluta. Inte jättekul precis! 🙁

I natt efter lite trixande blev nallen färdig. Inte bra, men man ser att det är en nalle. Jag kunde också lägga upp Gåvorna som jag fått på min hemsida. Tack alla!

Vi kunde inte se Cesar i går kväll. Synd! Det var tydligen oväder någonstans som störde satelliten. Men det är ju repriser att se. Jag vet att det finns de som inte gillar Mannen som talar med hundar, men vi är fans liksom många andra vi känner. Klart vi förstår att det ligger mycket mer arbete bakom än vad som visas. Hans sätt är fantastiskt tycker jag.

I dag vikarierar Gubben på sitt gamla jobb. Det är ju kul för honom att de vill ha han ibland!

Visserligen finns del en del snö kvar, men fåglarna har börjat vårsjunga. Härligt! Vi matar dem på 2 ställen som vi kan se från vårt fönster då vi sitter vid köksbordet. Oj oj oj, vilken febrilitet. Hacke kommer också ibland. Därför gjorde jag denna bild: Vintern rasat ut, Här kommer våren!

Tack så hjärtligt för era kommentarer!

Ha det så skönt, mina vänner för jag tänker ofta på er!

1000 kramar till er i dag också!