Ja, nu har flygardagen som vi kallar det lite slarvigt också gått förbi precis som fredagen. Vädret har inte varit så lustigt kan jag berätta. Gråmulet med någon regnskur och risk för åska och omkring 12-15 grader men genom att det blåser en del känns det mycket kyligare.

En vän sover över i gamla torpet och Hasse har provat att sova i bussen för att se hur det verkar så han vet när han ska åka på utställningarna. Moa sov i bussen med honom och Bamse sov inne med mig.

Vid 7-tiden väckte Bamse mig och behövde gå ut. Han gick till bussen och förstod och hörde att husse var där, men gick sedan vidare för att göra ifrån sig. Jag stod och väntade på verandan i morgonrock och sockor. När Bamse gjort sin lilla runda kom han till mig och vi gick in och hämtade godis åt en så duktig hund… hihi

Vid 9-tiden när vännen kom ner från torpet gjorde vi frukost och hade just satt oss till bords så hör vi hur ytterdörren sakta öppnas och där står Moa och Hasse. Vad snopen Hasse blev för han hade tänkt smyga in och överraska oss med att ha gjort i ordning frukost.

Sedan blev vi sittande där ett tag och snackade goja och minnen. Det är härligt med goda vänner!

Gräset växer så det knakar och genom alla regnskurar har det varit lite svårt att klippa det när det är så pass högt. Men vi tar bit för bit så när det är färdigt är det dags att börja om igen.

Torsten har hållit på att sätta ihop grävaren för nu hade grejorna han beställt kommit lagom till helgen. Det var något med växeln. Han var i alla fall tvungen att skruva isär en massa för att komma åt det som skulle bytas.

Jag har faktiskt gjort någon Psp lektion också. En del lektioner är inte så kul, men välbehövliga att träna och kunna. T ex. det här med att klipp ut bilder. Vissa bilder är väldigt knepiga och man klipper och klipper och kastar och klipper och klipper och kastar på nytt. Hoa! Men jag älskar mitt Psp och kan egentligen sitta hur länge som helst i alla fall tills jag ser allt så suddigt så man inte kan göra något och måste lägga av.

Kanske det har blivit lika som för omkring 8 år sedan. Då skavde ögonfransarna på ögat för att locken var så tunga och hängde ner över ögat. Jag opererades i Uppsala för det och läkaren sa att det kommer att hålla i ca 5 år, men att det sedan skulle/kunde bli lika igen. Jag får väl fråga om det är så nästa gång jag ska kolla ögonen.

Nu ska jag passa på att vara ute så länge det är uppehåll. Yngsta sonen är också på väg hit. Mycket skojigt!

Här är foto på regnblöta iris och bergenia.

Jag önskar alla en riktigt fin och bra lördag!

Bamsekramar till er!