I går hade jag ett stort hjärnsläpp. Jag skulle maila pingst och sommarbilder. Nu vet ni redan vad som komma skall. Jaa, just det, UTAN bilder. Inte bara en gång utan TVÅ… Det där heter alz… någonting. Tredje gången gillt i alla fall, annars hade jag brutit ihop helt, hihi

Jag tycker det är så himla roligt när jag har tid att knåpa ihop lite i Psp och skicka. Det är mitt sätt att önska alla en trevlig helg. Inte blir jag lessen om man stoppar dem i papperskorgen. De har ju fyllt sin uppgift genom att ni sett hälsningen.

Tack Astrid för din Award. Nä, sluta gör jag nog inte. Jag skriver inte varje dag såsom man nog ska göra, Men det blir lite då och då. Jag är ju så dålig på att uttrycka mig i skrift. Men övning ger färdighet om inte alz… hälsar på för ofta. Hi hi!

Denna ger jag till alla bloggare. Var så goda!

Vädret ja. I går blåste det otroligt så plastmöblerna dansade runt på altan. Hammocken har vi bundit fast vis efter den gången den blåste ner i bassängen. Där stod den på botten med taket uppfällt som om den inbjöd oss att sitta i den.

Det var mulet och regn så gått som hela dagen och kyligt. På kvällen var det riktigt kallt.

Solstrålar trängde faktiskt under dagen igenom molnen några sekunder ibland.

Jag och Evlin har gått med i en tube grupp. Vi hittade inga tuber så jag skrev och undrade var de fanns. Hi hi, nu har jag väl fått så jag teg. Några fullkomligt lusade ner oss med tubes i dag. Åh vad kul och härligt! Tack så hjärtligt Susanne och Gittan. Oj vad snopen Evlin ska bli när hon kommer hem från jobbet och ser alla dessa. Hon kommer också att bli överlycklig det vet jag.

Ha en fin kväll!

Kramizzar