jag skrev här. Det har varit både regn, åska och strålande sol sedan sist. Goda vänner har varit så trevliga och besökt oss lite då och då. Vi har haft jättekul! För det mesta har vi suttit ute under en markis som skydd för regnet, badat när vi känt för det eller spelat Uno eller Alfapet.

Rickard och vi tog en biltur här en dag . Vi åkte förbi Köping, Kolsva, Färna och Riddarhyttan på småvägar. Vid vägen in till Ekomuseum Bergslagen låg ett litet fik som vi stannade vid och tog 3 kaffe med 3 kanelbullar, 90 kronor. Då började det regna så vi åkte aldrig in där och tittade. Inget kul att gå under paraply i hällregn. Vi åkte vidare på småvägar och hemåt.

Torsten & Rickard

Det här var nästan stört omöjligt, att fota den här fjärilen. De var egentligen två men satt inte kvar en sekund på samma ställe. Av femti-elva bilder blev det de här 2 som går att titta på. Det är någon sort av Pärlemofjärilar. Vilken vet jag inte. Men vacker och livlig var den, de.

Grannen, 1.4 km bort, var här med några av barnen och badade. Oj, vad barnen hade jättekul. De hoppade i vattnet så det blev stora vågor så vattnet stänkte över poolkanterna och så kastade de boll och stänkte på varandra.

Torsten och Leo bygger en trapp till gamla torpstugan.

Så här ser den ut färdig.

Inte så pjåkig!

Rickard, Leo och vi var till Uppsala en dag. Rickard köpte grejer till RC-bilen. RC-Klubben har uppvisning och tävling med RC bilar i helgen någonstans utanför Västerås. Oj, vad fick vi se på en verkstadsparkering, jo, en gammal grävmaskin. Vilket litet monster… hihi, ja, här ser ni den.

Denna clematis är översållad med knopp och blommor. Den är så vacker med sina små enkla blå blommor.

Jag önskar alla en jättetrevlig söndagskväll!

Många kramar till er!