fredag och lördag öste regnet ner. På lördag morgon när vi kom ut på altan var denna båt vattenfylld och vattennivån i poolen hade stigit ca 1 dm så cirkulationen fungerade inte för det var för fullt med vatten.

Årets bagge hade inte så långa spröt som den förra året.

Förra årets bagge

Rickard, vår yngsta son, har några fåglar. Den här nymfkakaduan heter Tottis. Oj oj oj, vad han spelar och pratar framför speglarna. Han säger samma sak ” va säger plingklockan då, pling pling” och ibland låter han som klockan i buren. Vad han snackar mer om förstår vi inte. Men visslar man så visslar han lika tillbaka.

Fläderbären är inte mogna ännu.

Undrar om björnbären hinner mogna i år då. Det är massor av blommor och kart. Förra året kunde vi plocka några liter innan frosten tog dem. Synd, för det var mängder med halvmogna bär kvar.

Liljor som blommar nu

Vad denna blomma heter vet jag inte. Jag har fått frö från min svärdotters föräldrar i Danmark och de kallar den Förvandlingsblomma. Samma planta kan ha olikfärgade blommor på samma gren.

Till slut en bild på en trött kisse som var mycket svårfotad. Han skulle hela tiden krypa upp i kameran… hihi

Nu har Psp kurserna börjat så nu har jag fullt upp med dem. Men det är ju så ofantligt kul!!! Har man en gång börjat med Psp så är man fast.

Jag ska besöka er, mina kära nätvänner, så ofta jag kan.

Jag önskar alla en härlig vecka!

Många kramar från mig