som jag fått och vill visa här. Jag har tabbat mig så jag kommer inte åt att lägga in eller ändra något på min hemsida. Men jag ska få experthjälp, när experten har tid, hihi. Jag klarar inte detta fel själv och vågar mig inte på att prova då.

Tack rara Bente S

Tack rara Birgitta

Tack rara Cia

Tack rara Corina

Tack rara Gerd Eva

Tack rara Maj-Lis

Tack rara Mosterbeda

Tack rara Susanne

Tack rara Marketta

Tack rara Astrid

Ojoj, här råder det bråda tider igen. Vår yngste son, Rickard, är här efter sitt jobb och hjälper oss. Han köpte en jättegammal åkgräsklippare och gick igenom den så den fungerar utmärkt. Han och Gubben har brassat omkring och förhoppningsvis gjort sista gräsklippet inför hösten. Jag har gått med puttklipparen som Rickard bytt motor på, gått runt växter och det som man inte kommer åt med åkklipparna. Rickard har köpt nytt virke till de trasiga vagnarna (kärror) och ska renovera dem. Då kan vi sätta kärrorna bakom klippare eller traktor. Nu håller han på med att röja ett område som vi inte har kunnat använda, klippa gräset eller slå med lie, för all sten. Torsten gräver upp stor-sten med grävaren och forslar bort dem och lägger på stenmuren. Meningen är att man ska kunna köra med klippare där och ev. plantera träd eller något, ja, helt enkelt kunna använda området.

Tyvärr kära nätvänner så har mina Psp kurser och utearbete fått komma före besök hos er. Jag tänker på er så gott som varje dag. Den långa mörka tiden närmar sig med stormsteg. Då blir det mycket sitt framför datorn. Ska bli kul att få läsa om allt ni varit med om i sensommar.

Nu ska jag fortsätta med utearbetet så jag önskar alla en riktigt Skön Höst med dessa gåvor, den som vill

Många varma kramar från mig