Såg filmen…

Flickan som lekte med elden, i fredags. Efter Stieg Larssons bok med samma titel. Den var jättebra. Stolarna i den här pyttelilla biografen kunde ha varit bättre. De var feldesignade på något vis så jag fick ont i ryggen även dagen efter. Stolarna var bättre i den större salongen då vi såg första filmen Män som hatar kvinnor. I mitt tycke, även Gubbens, var dessa filmer mycket bra gjorda.
Nu har vi varit på bio två gånger under en kortare period. Innan dess var det nog minst 10 år sedan, kanske mer, vi var på bio. Men det är otroligt så mycket mer det ger att se film på stor duk och höra ljudet genom hela salongen, på en biograf än hemma även om man har en bra ljudanläggning.
Biljetterna kostade 85:- styck.

I dag har vi blå himmel mellan de stora grå. Tänk så mycket ljusare det blir på dagen. Det blåser heller inte lika mycket.

Jag gjorde en grönsakssoppa här om dagen. I dag stekte jag korvtärningar och kokade potatis och gjorde en korvgryta av resten av soppan. Vi tycker väldigt mycket om sådant där kok-i-hop. Man tager vad man haver… hihi

Den var mycket godare än det ser ut. Mums!

Här har jag fått en tjusig vintergåva från Corina.

Tack goá Corina.

I går gjorde jag lektion 25 i LBD, bland annat denna bakgrund.

Jag har lite svårt med uträkningen av rutorna i Custom Selection. Så jag blev överlycklig att jag till slut kunde göra så här… hihi

olika stora rutor.

Nu ska jag koppla av med lite pussel.

Jag önskar, Skön tisdag!
Novemberkramar