oss i torsdags mot svininfluensan. Det var nästan 200 personer före oss i kön så vi åkte hem och tog en fika i lugn och ro… Ja, och nu är det gjort. Skönt!

Jag känner ingenting efter sprutan, det kändes inget när jag fick den heller, Men Gubben har lite ont i armen.

Vi har haft regn dygnet runt i hela helgen. Men det har i alla fall varit trevligt. Rickard har varit hemma här i helgen. Han har fixat med sin lilla MC nere i källaren. Nu har han åkt till arbetet. Började kl. 15.30. Han har kvällsshiftet. Gubben och vår vän Leo var i går och tittade på bilar. När de kom tillbaka åt vi biffar på rådjursfärs med potatis, grönsaker och rosépepparsås. Efteråt mumsade vi glass och kaka och drack kaffe.

Nu sitter jag här framför datorn och det är så tyst så man kan dö… hihihi. Jag försöker fixa till hemsidan lite. Men hur jag än gör så visas den inte rätt. Men jag har lagt in Halloween och Vintergåvorna och när jag tittar på nätet så ligger de där. Jag har fått någon och några fler gåvor som jag inte visat här i bloggen.

Halloweengåvorna: Här
Vintergåvorna: Här

Nu är diskmaskinen klar så jag ska plocka ur för att fylla den igen. Det blev en hel del disk efter matlagningen i dag och lite disk var kvar sedan i går kväll. Jag gjorde jättemycket korvstroganof och grönsakssoppa och en stor plåt med makaronilåda. Det är skönt att ha i frysen och kunna ta upp.

Ha en trevlig söndag kväll!
Megakramar från mig