för Moa höglöper just nu. Jag tog några foton på Bamse när vi var ute på em. i dag.
Visst är han stilig…

Det har inte regnat i dag heller. Otroligt! Men blött och rått är det ute så det är inte kul att vara ute. Bamse bryr sig inte om sånt bara han får springa och hitta pinnar att tugga på. Tyvärr får han gå i koppel så han inte springer i leran och rullar sig. Jo jo, det skulle va grant det.

Jag fick tidigare i månaden, lektionen Astridkortet i LBD godkänd. Så här tjusigt fick jag mitt godkännande.

Gubben har varit och röntgat sig och gjort spirometri tror jag det heter. Arbets ekg har han fått tid till den 2 januari. Lungorna verkar vara bra, det är hjärtat. Hans pappa fick bakterier som åt upp hans hjärtklaffar, om jag får beskriva det så enkelt. Det tog nästan ett år innan de kom på det och då var han så dålig att de inte trodde att han skulle överleva. Men trots det har de inte tagit några prover på det. Men Torsten ska säga till så att man kan utesluta det. Torstens pappa hämtade sig så pass att de kunde ge honom nya klaffar. Men det var på håret.

Ha en bra torsdag kväll.
Många kramar från mig