Fantastiskt att solen har varit och hälsat på. Hade glömt bort hur ljust och fint det blir då… hihi

Bamse och jag har varit ute och promenerat. Vi har gått runt i skogskanten för där är det inte lerigt men blött.

Bamse och jag var ensamma hemma efter lunch. Torsten och vår vän Leo som har köpt en bil var och hämtade den. Rickard kom i går och åkte ut till RC banan som klubben håller på att bygga från scratch. Bamse låg och vilade medan jag satt vid datorn en stund.
Det var en jättefin begagnad bil som Leo köpt. Den såg ut som ny så välvårdad var den trots att den var 5 eller 7 år gammal och hade inte gått 7000 mil.
Jag fixade kycklingbröst i ugnen med Café de Paris-sås på paket och Leo skalade potatis och skar sallad. Torsten var kvar i Västerås för han skulle köpa T-shirt och kom hem när maten så gott som var klar. Efter maten tog vi kaffe med smarrig kaka.

Jag håller på att läsa Cesar Millans bok ”Cesar och hans hundar”. Den fick Torsten och jag av Hasse som köpt den som julklapp men vet att vi gillar Cesar så vi fick den i förväg. Jättesnällt och kul!

Oj oj oj, jag trodde igår att min kamera eller minneskort hade gått sönder. Men när jag formaterade kortet så fungerade det. Vilken tur för jag har absolut inte pengar till en ny kamera. Visserligen är den nyckfull för ibland blir det bara suddiga foton, även med stativ, och ibland ganska klara foton. Kanske det är något litet glappt inne i kameran som ändras när den ligger i bilen eller väskan. Men jag är över huvudtaget glad så länge det går att fota med den.

Ha en jättemysig lördag kväll!
Kram och nospuffar