I tisdags kväll kom Hasse och Moa för att hämta Bamse.
Oj oj oj, vad glada vovvarna blev över att se varandra. De brottades och tumlade om så man bara såg en stor pälsboll som fladdrade runt på golvet. Jaa, husse blev ju förstås också lycklig över att se sin underbara kille som han längtat efter så. Jaa, de är för härliga dessa vovvar. Jag visar ett kort på dem taget i somras. De ligger i husses dåvarande buss. Kanske har jag visat det förut men då får ni se det en gång till.

Jag har fått några till tjusiga vinterhälsningar.

Tack rara Wiba

Tack rara Kia

Jag har gjort sista lektionen i LBD som bestod av 9 uppgifter. De är inskickade för granskning så jag får se om de blir godkända. Kan ju inte visa något alster här innan godkännandet. Min kära nätvän Evlin har kommit efter på grund av sin flytt och har då några lektioner kvar att göra. Vi började samtidigt i denna kurs. Evlin fullkomligt, precis som jag, älskar Psp:andet. Detta är ett beroende, men absolut inget farligt i alla fall.

Jag gjorde denna i Winni-PSP grupp

Vädret ja. Det är som vanligt regn, lerigt, blött och mörkt. Urtrist! Vi får ha belysningen inne tänd så gott som hela dagarna. Så är jag trött på att torka fönstren efter en liten go´ kisse som putsar dem med leriga tassar när han vill in. Men vad gör man inte för sina goá djur.

Ha en förträfflig torsdag!