Ja, nu är glada julen slut och allt borttaget tjugondaknut. Snart kommer vi märka att dagarna blivit längre. Det brukar man märka vid månadsskiftet.

Jag var ut och fotade häromdagen då solen sken och det var så vackert. Men tyvärr blev det inga bra foton. Snön blev väldigt blå. Jag har en vanlig digitalkamera och hade den på automatik. Ska kika i manualen och se om det finns något tips där.
Så här blev det i alla fall.

Lövstugan från öster.

Sista biten av kostigen till oss.


Här under skyddet på skorstenen brukar ugglan sitta, fast inte just nu. Den blev rädd när jag kom.

Lailas lilla Emilia ska få en ny matte som bor i Huddinge. Kul för Emilia hon är så söt.
Här tar hon en dusch och blir torkad.

Tyvärr har jag inte gjort några bloggbesök på ett tag men jag har inte glömt bort dig eller er andra för det. Hoppas alla förlåter mig…

Tack alla för era tjusiga Tulpangåvor. De finns att beskåda på min hemsida under Gåvor. Jag är jätteglad för dem.
Jag hoppas att jag inte har glömt att skicka min gåva till någon. Jag har lite rörigt omkring mig… alz någonting heter det visst… hihi. Är det någon som inte fått min tulpangåva och skulle vilja ha den, skriv till mig.

Vår kisse Lillis. Han är så van efter alla år att få sin mat på diskbänken för att hundarna inte skulle äta upp den, så vi får fortsätta med det. Vi tror att Lillis blir 9 eller 10 år i år. Vi vet ju inte hur gammal han var när han kom hit. Om man vill kan man läsa om honom på min hemsida under Katter.Jag önskar en skön söndagskväll!
Mjaukramar från er vän Bettan i Lövstugan.