nu har vi väl fått vinter så vi tiger. I måndags kväll fick vi vägen plogad så Torsten kunde ta sig in till läkaren för att göra ultraljud på hjärtat. Besked på det får han först den 15:e då han ska träffa läkaren.
Här en bild hur det såg ut den 28 januari, i dag är det minst en halvmeter mer med snö än då.
Yngste sonen kom ut till oss i går efter sitt jobb. Det var på håret att han kom fram. När han for till jobbet i morse fastnade han på vår väg. Bonden hade inte hunnit ploga den ännu så tidigt. Men han var på väg. Torsten kunde dra loss sonen och köra före honom och göra spår fram till stora vägen så sonen tog sig till jobbet, fast lite försenad förstås.
Vi har bott här i 21 år och aldrig varit med om en sådan här vinter. Men det är ju sååå vackert.

I slutet av den här månade är det nog dags att så tomatfrö. Jag har sparat frön från Svart Körsbärstomat. Jag älskar körsbärstomater och äter dem som godis… hihi. Men vi brukar ha stora tomater också. Lite olika sorter och bland annat även Black Russian som är en mycket stor tomat och härliga att skiva och lägga på smörgåsen. De är inte lika syrliga som de traditionella för dem får jag nästan sår av i mungiporna.

Nu äntligen har vi skaffat skiva till min näversöm. Det ska bli kul att få börja sy. Sedan läser jag en ganska äcklig bok som heter Hypnotisören av Kepler. Har bara läst 80 sidor och förstår redan att den är läskig. Det är vad jag tror i alla fall.

I går kväll hade jag inget Internet av någon anledning. Men tidigt i morse fanns det. Turligt nog så var det bara en tillfällighet.

Denna gjorde jag nu i Plugin gruppen. Jag vill visa den för jag tycker den är så fin.

Nu ska jag baka några tekakor så jag önskar dig en bra dag!
Ha det så bra allesammans!
Bamsekramar