med matte och husse kom hit i går förmiddag. Yang och Bug heter vovvarna.
Vi ska ha hand om dessa två hanar i några dagar medan ägarna är i Skottland. De är mysiga och jättesnälla och älskar att skutta och rulla sig i snö. Men vilken hund gör inte det… hihi

Jag vet inte hur mycket en labrador kan väga men det måste vara jättemycket. Det kändes som om det var två elefanter som hoppade upp bredvid och på mig i min 90 cm breda säng. Det tog en stund att få dem att ligga på gästsängen som står i rummet bredvid när vi skulle sova. Jag provade med att stänga dörren till mitt rum men då blev de lite oroliga. Det är ju inte så konstigt eftersom detta var deras första natt här. Torsten tog sin kudde och lade sig på kökssoffan och vovvarna nedanför och då var det bra. Efter ett tag lade sig vovvarna i gästsängen och Torsten kunde lägga sig i sin säng.

Yang och Bug busar och har kul i snön.

Fortfarande med lite snö på huvudena ligger de och vilar efter promenad och bus.

Oj oj oj, vad min säng är skön! Men Yang och Bug tror nog att sängen är deras!

Kissen Lillis gillar absolut inte Yang och Bug ännu utan morrar och fräser och ser ut som en igelkott och springer ner i källaren när han ser dem.

Hoppas alla har det bra i all snö. Här hos oss räcker den till midjan nu.
Varm Kram från mig!