Nu har de hämtat vovvarna så vi är ensamma igen. Ingen som kommer och puffar på en klockan halv sju på morgonen och vill ha mat och sedan ut och kissa. Ja, så nu får vi åter nöja oss med att se vovvarna i Cesars program… hihi, ja, å så i Animal Planet förstås.
De här Labbarna är inga jakthundar.

SMHI säger att det här under denna natt ska komma 25 cm mer snö. Enköping har därför förbjudit parkering i centrum från i kväll till i morgon för att under natten kunna röja undan all den snö som de inte kommit åt för parkerade fordon. Det finns ingenstans att göra av den snö som kommer.
Vilken tur då att det var i dag jag skulle till “käftis” om vi nu blir insnöade på förmiddagen i morgon.
Jag hade i alla fall ingen infektion. Det är käkmusklerna och “gångjärnen” som spökar. Fy tusan vad ont det gjorde innan jag kunde stänga munnen efter att tanden var lagad. Det körde och stack till och med i örat. Men efter lite lirkande fick jag ihop munnen och bet mig då förstås i kinden. Nu har jag jätteont i gångjärnen.
Jag fick ett käkgympa program att köra. Har det inte blivit bra till 1 april då jag ska tillbaka skriver tandläkeren ut en remiss till en sådan där specialist, vad de nu va de heter.
Men annars såg tänder och tandkött bra ut. Tur är väl det. Kalaset i dag kostade 1.830 kronor + medicin bara 72 kronor.

Ha det så bra mina vänner. Jag ska försöka skärpa mig och göra besök hos er. Jag har en tid här varit en urusel besökare och får så dåligt samvete. Vet egentligen inte riktigt varför. Men jag kan tala om att jag faktiskt varje dag tänker på er.

Fjärilen har gjort i Målarboden.

Bamsekramar till er alla.