Jag har alldeles nyss suttit i öppningen av altandörren och lyssnat på hällregn och blixt och dunder. Jag hörde Tor som i rasande fart åkte så det dundrande med vagn med stenhjul dragna av sina vilda hästar och med hammaren slå ut sin ilska på stenhjulen så det blixtrade. Nu hörs han väldigt långt borta så jag vågar sätta igång datorn.

Jag stormtrivs att bo så här ute på landet. Jag känner att det är hälsosamt att komma bort från allt ljud och stress i sta´n. Nackdelen är att man måste ha bil för det är dåliga bussförbindelser. Men så har vi också ca 3 km till närmaste busshållplats. När bilen går sönder kommer man inte långt. Kylaren på bilen har sprungit läck. Det var av den anledningen jag fick ringa och säga återbud till tandläkartiden i dag och till tiden hos sjukgymnasten i morgon.

Jag har satt etiketter på marmeladburkarna för i går gjorde jag marmelad på svarta vinbär och på krusbär samt pyttelite krusbärssaft. Jag gjorde även vinbärsmos och krusbärsmos som jag kan ta till lite av varje.

Nu kommer det en jamande kisse in. Oh, det är så synd om mig, ingen mat i skålen… säger han. Matte ilar…

God kväll önskar Bettan