Tänk det har redan gått en månad sedan vi hämtade Rex. Fast det känns precis som om att han alltid varit med oss.

I går var vi till Djurkliniken. Rex skulle på återbesök med sin infektion i öronen. Vi skulle också ha med kissen Lillis för han har ont i hö örat. Rex är inte van katter och Lillis är inte van att sitta i en bur och inte att åka bil. Jaa, precis, jisses det var värre än en aria i bilen på vägen dit.

När vi kom fram och stannade blev båda tysta. Torsten tog in Rex först och han skötte sig utmärkt fast det fanns andra katter och hundar i väntrummet. Hans öron såg bra ut men ska ha öronmedicinen i 5 dagar till.
Sedan fick Rex sitta i bilen och vi fick gå direkt in till behandlingsrummet med Lillis. Där skötte han sig utmärkt. Han ska ha öronmedicin i 5 dagar för det var infektion i örat.
Både Rex och Lillis fick sina sprutor på en gång när vi alla fall var där.
Lillis hade tandsten på ena sidan som måste tas bort så den 26:e i denna månad ska han in och sövas för detta.

Nästan hela hemvägen var tyst och skön.

Vi skulle till diabetesjuksköterskan nu men hennes man 60 år gammal dog knall och fall hemma. Så gräsligt, usch, man vet inte vad man ska säga. De är grannar till oss och bor fågelvägen 1.5 km härifrån. Han och sonen har ett stort jordbruk tillsammans. Deras ena skog gränsar till vår tomt. Vi har 3 skogsägare runt om oss vars skogar gränsar med vår tomt. Det är dåliga bär- och svampmarker i deras skogar här.

I helgen som var höll Gubben och yngste sonen på med att laga taket till uthuset och måste fortsätta till helgen. Det kommer inte annars att hålla för snön i vinter. Sedan har det varit full rulle med att trava in veden. En lördag hjälpte äldste sonen och hans sambo också till med det.

Yngste sonen, hans kompis och Gubben har kluvit färdigt för dagen.

Två hussar på promenad med tre vovvar.

Oj, är det en kalv på grönbete….

Smaskigt med fallfrukt.