Jag kom inte åt kartongen med julgardinerna så jag tvättade och satte upp samma gardiner igen. Kartongen kommer nog fram… när julen är slut… ha ha ha… eller till nästa jul.
I dag plockade jag lite mossa och vintergröna till jullandskapet och om jag kommer fram till kartongen med svampar, tomtar och troll ska de vara med i det.

I somras när hantverkarna skulle komma och sätta in luft-vatten-värmepumpen och solceller på taket fick vi röja ur ett rum i källaren för detta. Prylarna och kartongerna från detta rum ställdes i det andra källarrummet och då förstås framför kartongerna med julsakerna och gardinerna och där står de fortfarande kvar för de har inte fått plats någon annanstans ännu. Trist.

Men nu har vi advent och snart lucia och jul, va kul! Jag kom att tänka på att när vi nu får snö ska det bli roligt och se hur vår vovve Rissa tycker om den… hihi