I morgon har vi andra advent. Oj, vad tiden rinner iväg.
Jag är så otroligt trött på det här gråa, blöta vädret som går genom ben och märg och så mörkret, fy.
Jag hatar snöslask men några kallgrader skulle vara idealiskt tycker jag och kanske en dm snö så det blir lite ljusare ute i mörkret.

Jag har tidigare suttit och stickat en massa sockor framför tv tittandet. Nu är hälarna slut på alla. Jag sitter emellanåt och river upp hälarna. Det går ganska bra för jag stickar från tårna och sist skaftet. Jag får se hur jag ska sticka ihop nya hälen med framsidan på befintliga skaftet. I värsta fall får jag riva upp skaftet också.

Nu är vi verkligen oroliga. Vår goa, pratglada kisse Lillis gick ut i söndags eftermiddag och har inte kommit hem. Han har halsband med vårt telefonnummer på sig men ingen har ringt. Vi är rädda att lodjur tagit honom. Jag skulle väl inte släppt ut honom då men klockan var inte så mycket, mellan 16-17 tiden. Men förstås kolsvart ute. På sommaren har han kunnat vara borta någon dag. Inte på vintern. Det snurrar så mycket tankar i huvudet. Han är ca 11 år nu och kanske inte så snabb längre. Ja,ja sådant kan hända… men, men…

I morgon ska jag baka saffransmuffins eller kanske en sockerkaka med saffran. Får se vad det blir. En saffransmuffin, lite glögg med russin och mandel och kaffe. Mums! Jag dreglar redan… hihi

Nu ska jag se tv och fortsätta pilla upp hälar på sockorna.

Denna gjorde jag i en animeringsgrupp. Det var svårt att få till girlangen men den får vara så.