Natten till nyårsafton insjuknade jag i en ordentlig förkylning och huvudvärk så jag sov inte en blund. Jag hostade och hostade och var igentäppt. Varje gång jag hostade skar det i huvudet. Jag fixade så jag kunde sittligga i soffan framför tv:n och Rissa lade sig vid mina fötter i soffans andra hörn. Mellan hostattackerna så sov jag.

Rickard och en kompis till honom kom ut senare på kvällen. De var inte rädda för basseluskerna så de stannade. De fick klara sig själva och hjälpte mig att gå ut med Rissa.

Tolv-slaget skålade vi in med öl och julmust. Torsten ringde och önskade gott nytt år.

I går låg jag hela dagen. När Rissa ville ut lade jag en fäll i stolen på trappen och satt där tills hon var klar. Fick inte ner någon mat. Bara en macka och kaffe.

I dag kunde jag äta lite Jansson och sitter nu här framför datorn en stund. Huvudvärken är mycket bättre.

Rissa har passat på att inta min sjukbädd… hihihi

Hon är så go´stora tjejen. Hon blir 2 år den 18 februrari så hon är
fortfarande liten… hihihi

God Fortsättning på nya året 2013!