Vi tyckte det var så trevligt och roligt att få träffa alla på Antons födelsedagskalas i går. Lilla Ebba var så söt med sin mörka hårkalufs. Hon var nöjd nästan hela tiden. Eva hade fixat så mycket gott till fikat och Anton blåste ut sina 4 ljus på tårtan. Anton och Molly lekte med Antons presenter och lilla Meya, med pappas översyn, var med. När vi gick fick vi kram av Anton och Molly och slängkyss av Meya.

Vovvarna var hos uppfödaren och hade det bra så det var skönt att inte behöva tänka på dem då. När vi hämtade vovvarna fick vi med oss gårdhunden Pinje hem. Hon har börjat att löpa.

Hasse och Lotten kom senare på kvällen hit till Lövstugan. Han sov över för att inte behöva åka tidigt i dag på morgonen för att lämna henne. Hasse ska jobba borta i dag. Så i dag har vi fyra vovvar av olika sorter… hihihi. De är så snälla och goa så det går jättebra.

Ha en bra dag!

Kram