Nyårsafton.

Jag önskar alla ett riktigt Gott Nytt År!

Torsten, jag och vovvarna kommer nog att vara själva och hänga framför tv:n i helgen. Hasse ska till veterinären med sin vovve som nyser så väldigt. Han misstänker att det kan vara noskvalster, vi får hoppas att det inte är så.

Jag ska försöka att själv sätta mig in i och lära mig om släktforksningen. Jag har börjat i My Heritage och får så många mail därifrån som jag måste läsa och försöka förstå framförallt. Jag vet inte vart och hur man kan göra och hur långt man kan gå innan det kostar en massa pengar. Det är Hasse som har varit så snäll och tagit fram uppgifterna som jag har för han har släktforskat i många, många år.

I måndags kom vår vän Lennart ut med pizzor och bjöd oss på samt sallad och dricka. Det var gott med pizza efter julmaten. Han är så snäll, Lennart.

Torsten var i går till Akademiska i Uppsala för att kolla pacemakern. Den var helt okej, skönt. Torsten säger att det är stor skillnad för nu kan han till och med springa en liten bit. Jag ska göra många lasaretts besök under januari. Det första är den 4 januari till hjärtsjuksköterskan och den 15:e ska prover tas och ultraljud på hjärtat göras igen. Sedan blir det läkarbesök. Jag ska till dietisten och sedan till koll av nya diabetesmedicinen, jag kommer inte ihåg allt nu, måste titta i kalendern då.