Nu har kylan kommit. 20 minusgrader, Brr! Kissekatterna vänder i dörren. De har lådor att gå i.

I måndags var jag till hjärtsjuksköterskan och tog blodprover, ekg och blodtryck. Jag hade lite låg puls, 50, men den var jämn. Vi får se vad proverna visar om det kommer från hjärtat när jag blir andfådd för så lite.

I måndags fyllde barnbarnet Mikael år. Vi var dit med en liten peng och en trisslott från oss och Rickard. Rickard var inte med för han var till sjukgymnasten i Hallstahammar och eftersom att han bor där åkte han efteråt direkt hem. Torsten och jag bjöds på kaffe. Sedan kom Eva med gubben och barnen. Anton har blivit så stor och pratar och frågar om allt möjligt. Lilla Ebba tyckte att den färggranna bordsduken var intressant.

Rissa och Puppy hade fått ben som upptog deras intresse. Jeanette höll på att laga mat åt hela gänget. Maja med familj hade inte kommit när vi plockade ihop för att åka hem. Synd, för vi ses ju inte så ofta. Men det går ju flera tåg.

Jag köpte 2 nystan Raggi garn och har börjat sticka sockor. Jösses vad jag sliter sockor. Jag tycker att jag stickar nya hälar jämt.

Gotlänningen Gerhard är tomte åt PRO.