lördag kommer min äldsta son med fru och två söner. Det ska bli så roligt. Hoppas jag mår bättre då, ska vila så mycket jag kan före.

Torsten är till apoteket i Enköping samt passar på att samtidigt handla hem lite varor.

Vi har haft bilen på lagning tidigare i förra veckan. De fixade den skrikande remmen och bytte termostat men hade inte grejer hemma för att fixa den lysande varningslampan. De skulle höra av sig när delarna kom hem men vi har ännu inte hört något. Det hette landasonden och något mer.

Den 12 januari uppgraderade jag släktforskningsprogrammet MyHeritage till Premium Plus. När det inte hade hänt något och vi inte hört något från dem på en vecka så ringde vi och på uppdrag av dem mailade vi in en kopia på inbetalningen. I går när vi hade tänkt skriva och begära tillbaka pengarna fick vi ett mail från dem att nu hade de hittat min inbetalning och uppgraderat till Premium Plus. Det tog alltså 14-15 dagar. Hoppas att det fungerar nu också. När mina nära och kära kommer på lördag ska vi hjälpas åt och kolla att som är beställt fungerar.

Nu kom Torsten hem så jag ska fixa lite kvällsmat.

Denna tavla gjorde jag nu när jag var ensam. Den ingår i ett tema i Designgruppen Målarboden som jag är med i.

Visst är kissarna jättesöta. Jag fick bilden från en annan grupp, PSP-Share.