Torsten hade lagat en supergod rådjursgryta som vi sju smaskade i oss. Det var Robert, Jeanette, Mikael, Janne, Rickard, Torsten och jag.

Efter maten blev det kaffe och gott fikabröd och sedan kom kortspelen fram. Känner ni igen och kommer ihåg… hihihi

Jösses vad kul vi hade. Det var skratt och klagan och nu är jag inte med, om vart annat men roligt hade vi. Vi mindes tillbaka på den tiden då Marko var med oss och spelade… hahahaha
Närmare midnatt avslutade vi med varmkorv och mackor och därefter åkte alla hem till sig. Jaa, det var en riktig nostalgi kväll må ja säga. Det var också så roligt att jag mådde ganska så bra hela tiden. Men jag hade legat i sängen ända fram till lunch innan jag steg upp på riktigt.

Något annat hann vi inte med. Jo, Mikael fixade min mobil som ville uppdatera systemet som jag trodde att jag hade fixat. Men i dag vill den skurken, mobilen alltså, uppdatera 3 nya saker som jag inte vet vad det är. Halva skärmen är med vita lappar om det. Usch!

I fredags tvättade jag bland annat täcken och madrassöverdrag. Hoppas det går bra att få på madrassöverdragen för de brukar vara besvärliga. Nu håller vi på med hunddynor, överdrag och filtar. De två tvättmaskinerna och torktumlaren går jämt dygnet runt tycker man. Men det är så när man bor på landet i skogen. Jösses, vad det dras in.

Jag fick en överraskning i min e-post från min kusin i Hälsingland. Ett foto på min morfars fars gravplats som han fått tag i. Jättekul!

Om en stund ska jag ta och titta på släktforskningsprogrammet som jag betalat ett helt år framåt.