kan jag sitta längre stunder vid datorn. Tydligen gör rehab träningen nytta. Benet går nu an men den där jädra ryggen… ? Men jag får vara positiv och vara glad åt lilla framgången.

sssh

Jag vill inte ha tillbaka den här perioden. Den var inte kul. Torsten blev också dålig igen . Lika orkeslös och trött som innan pacemakern. De har inte hittat några fel varken på honom eller apparaten. Nu i mitten av juni ska han få göra ett ultraljuds prov på hjärtat så får vi se om det visar något. Två som inte orkar någonting och går varann på nerverna, usch!

Med gemensamma jätteansträngningar har vi lyckades vi få ihop något att äta och gå ut med vovvarna. Rickard har klippt gräset ett par gånger åt oss. Städa… vad är det? Hemhjälp? Det kostar också nu när alla pengar gått åt. Jag har redan fått frikort på medicin och läkare, inte Torsten ännu. Nu tycker läkarna att de gjort allt för mig… hahaha… (för att inte använda frikorten eller)? Så har vi all bensin till resorna och p-avgifter m.m…

Vilket underbart väder vi hade här i början av maj. Men nu ett tag har det varit bedrövligt. Det gör inget att det regnar bara det är varmt. Men här har det varit mellan 4-9 grader… brrr

I måndags var Torsten först för att kolla sina hörapparater. Den ena klämde honom så det gjorde ont. Han ska få nya. Sedan var han till veterinären med vår ena kissepojke för att ta bort tandsten. Veterinjären var tvungen att ta bort en tand också, stackars kissen. På vägen hem ringde Torsten att bilen stannat. Den laddade inte. Innan Torsten hann tala om var han var så dog mobilen. Dött batteri. Jag kunde inte göra något för jag visste inte var han var och jag hade ingen bil och kunde då heller inte ringa någon att be om hjälp. Bara att vänta och se. Han hade tur att det fanns några i huset vid vägen han befann sig som hjälpte honom att ringa bärgare. Efter någon timme eller lite mer kom bärgaren. Föraren hade inte hittat dit utan hade åkt fel flera gånger.
Till slut kom Torsten och kissen hem i en hyrbil. På tisdag morgon var en granne, en bit härifrån, snäll och körde med Torsten att lämna tillbaka hyrbilen för den hade vi inte råd med.
Mekonomen i Enköping hade ju nyss bytt generator och det var den som lagt av nu så de bytte den och det gick på garantin, tur. Men en lambdasond hade gått sönder också. Det kalaset kostade 2800 kronor.

Bilen var klar på torsdagen så jag kunde träna på fredagen, i går. Av någon anledning så var träningen jättetung. Jag var helt slut och sjöblöt. Håret var blött som om jag hade duschat. Det känns bättre i dag som skönt är.

Vår vovve Rissa blev skendräktig hade mjölk i sina tuttar för ca 10 dagar sedan och fick medicin för det. Den medicinen + fästingtabletter till båda vovvarna + frontline till katterna kostade 1911 kronor.

Denna fick jag i en designgrupp.
Så sant!

Varm kram