Oj, vad många det var som skickade gratulationer på min födelsedag, kul! Hasse och vovvarna Lotten och Devil nyss hemkomna från hundutställning i Norge kom med en jättefin orkidé och uppfödaren till våra dobermann kom med mamma, sambo och fem gårdshundar. De hade en riktigt smarrig sommartårta med sig. Jordgubbar och grädde förstås. Det var jättetrevligt. Solen lyste och det varmt så vi kunde sitta ute på altan. Nära och kära som jobbade ringde och grattade.

På förmiddagen var in till Västerås till gräsklipparfirman och hämtade grejer som vi beställt till lilla gräsklipparen. Vi passade på att handla lite och tanka en dunk bensin också när vi ändå var i stan.

När gästerna gått lagade Torsten gräsklipparen och började klippa gräset på framsidan av huset så vi slapp gå i det höga gräset ut till bilen.

Sedan tog vi en kvällsfika, te och macka och satt och pratade om ditt och datt. Det var så skönt ute så vi glömde bort tiden och yngste sonen som skulle upp klockan fem och åka till jobbet… hihihi

I dag har Torsten fortsatt klippa gräs men det är tungt och jobbigt när gräset är så högt att gå och klippa med en liten bensinklippare.

Torsten förbereder ett par stekar till i morgon för då kommer äldste sonen med fru och sina pojkar. Hasse och vovvarna kommer också och han skulle köpa med sig korv eller något gott att grilla.