Typiskt, visst måste det regna någon dag under midsommarhelgen. Vi hade lite uppehåll på sena eftermiddagen och då tog jag bilder på några blommor.

Vi hade en jättetrevlig midsommarafton. Så trevlig att vi glömde bort att ta kort. Det var gråmulet och fuktigt väder men ganska varmt så vi kunde vara ute hela tiden. Torstens vildsvinsstek var superb och korvgrillningen mot nattkröken var också god.

Oj,oj,oj vilken värme och sol vi hade på midsammardagen. 27 grader i skuggan. Vi gjorde inte så mycket men Rickard, yngste sonen, gick med röjsågen och röjde efter diket och lite efter vägen och här och där det behövdes. Vi är så tacksamma för all den hjälp vi kan få när vi inte kan eller orkar själva. Rickard får också ta det lite lugnt för han har ont i sin sneda rygg och ena benet och foten. Han får behandlingar emellanåt. Jaa, sånt är livet.

Puppy gravid i 5:e veckan.

Jag håller på att göra fläderblomssaft som nu ska stå i 3 dagar till innan den silas.

Fläderblommor.