Tutorial Jag tyckte denna var så söt nu till advent tider.

Vi har fortfarande ingen snö men regn och blåst emellanåt och 5-6 grader varmt. Tidigare har det fryst till på natten och blivit snorhalt tidiga mornar. Men den här veckan har det varit någon plus även på natten.

Vovvarna blir ganska leriga nu när de är ute och busar runt. Men roligt har de. Jag filmade dem i går men filmen blev bara flimmer och inte kul att titta på.

I går på tv i Vetenskapens Värld handlade det om gamla människors hjärnor. Mycket intressant. Oj, vad mycket nya rön. Kanske det finns lite hopp för mig också… hihihi bara jag får hjälp med min onda rygg så att jag kan röra mig bättre. Jag får ta bättre tag i träningen också. Men när man inte mår så bra och har värk är det inte lätt att bara ta itu med det ena eller andra. Jag försöker hålla igång hjärnan genom att vara med i en Designgrupp med hjälp av programmet PaintShop Pro. Bättre än inget tänker jag.
Sedan jag fick Windows 10 i datorn vill det inte fungera som det ska och det är frustrerande, tro mig. Själv har jag inte kunskaperna att fixa till det.

I dag har Torsten varit iväg och lämnat prov på vårt vatten. Det var länge sedan nu vi tog prov på det. Vi har en 60 meter djup borrad brunn. Hoppas vattnet fortfarande är bra.

Reservdelarna till grävaren har ännu inte kommit så vi kan inte gräva en större markbädd som kommunens folk sa att vi måste göra. Vi har inte råd att anlita någon heller för vi var tvungna att köpa en sats till för markbädden nu när den skulle vara större. Kommunen skickade en faktura på handläggningsavgift 7.500 kronor för detta som vi fick betala nu.

Nu ska vovvarna ut och rastas och få busa lite i leran och vi få frisk luft… hahaha