Grattis på 3 års dagen Puppy.

Oj, vadtiden går. Jag tycker det inte var länge sedan hon kom till oss som liten och go valp och nu har blivit stor och mysig dam och är mamma till 10 valpar. I februari blir Puppys mamma Rissa 6 år.

Nerissa, kallas Rissa, ligger i hundbädden i mitt rum och Benoit, kallas Puppy, ligger på övervåningen i soffan under täcke. När klockan blir runt 7 halv 8 kommer Puppy ner och puffar på mig. Rör jag inte på mig puffar hon hårdare och hårdare tills jag rör på mig. Matte vakna! Mat! Klockan 8 mat! Då kommer kissekatterna också och jamar att de är hungriga.

Hasses vovve Lotten blev på utställningen i helgen i Surahammar BIS 2 Veteran

Grattis goa tjejen smiley önskar vi i Lövstugan.

Vi har fått lite vitt på marken. Tänk att så lite snö kan göra det lite ljusare.